Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Momente Magice
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Ursitoarele vin costumate in rochii de poveste si cu ajutorul baghetelor magice si a vorbelor bine alese, dau nastere unei atmosfere plina de emotie. Ca in stravechile ritualuri, pasind incet in jurul parintilor care isi tin pruncul in brate, in atentia tuturor invitatilor ursitoarele ureaza numai de bine celui mic.

Dupa dorinta familiei, se cladeste din ursita in ursita viitorul luminos al copilului. Astfel se prezice viata lunga si sanatate,frumusete si bunatate, cariera si bani multi, familie unita si iubire, mult noroc si fericire.
ACHET STANDARD 3 URSITOARE - DOAR 290 RON in loc de 350 RON
+ BONUS Tun de Confetti si Petale de Flori

Spectacolul include un SHOW live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 URSITOARE BUNE, coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, spectacolul fiind  realizat de actrite profesioniste.
!!! SESIUNE FOTO LA SFARSITUL SPECTACOLULUI !!!


PACHET STANDARD 4 URSITOARE - DOAR 370 RON in loc de 420 RON
+ BONUS Tun de Confetti si Petale de Flori

Spectacolul include un SHOW live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 URSITOARE BUNE si de Ursitoare cea REA avand un rol comic, coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, spectacolul fiind  realizat de actrite profesioniste.
!!! SESIUNE FOTO LA SFARSITUL SPECTACOLULUI !!!


PACHET PREMIUM 3 URSITOARE +INGERAS PAZITOR(7 ANI !) - DOAR 380 RON in loc de 450 RON
+ Tun de Confetti si Petale de Flori

Spectacolul include un SHOW live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 URSITOARE BUNE. + INGERAS PAZITOR (7 ani), coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, CADOURI NOROCOASE PENTRU BEBELUS, SHOW-ul este realizat de actrite profesioniste. INGERASUL ARE ROLUL DE A PAZI COPILUL PE TOATA DURATA SPECTACOLULUI, IAR LA SFARSIT DARUIESTE BALOANE MODELATE COPIILOR INVITATI.
!!! SESIUNE FOTO LA SFARSITUL SPECTACOLULUI !!!


PACHET PREMIUM 4 URSITOARE +INGERAS PAZITOR(7 ANI !) - DOAR 480 RON in loc de 550 RON
+ Tun de Confetti si Petale de Flori

Spectacolul include un SHOW live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 URSITOARE BUNE si Ursitoare cea REA avand un rol comic. + INGERAS PAZITOR (7 ani), coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, CADOURI NOROCOASE PENTRU BEBELUS , spectacolul fiind  realizat de actrite profesioniste. INGERASUL ARE ROLUL DE A PAZI COPILUL PE TOATA DURATA SPECTACOLULUI, IAR LA SFARSIT DARUIESTE BALOANE MODELATE COPIILOR INVITATI.
!!! SESIUNE FOTO LA SFARSITUL SPECTACOLULUI !!!
Din Gura in Gura